Ana Sayfa / Genel / Ev Revir Gibi

Ev Revir Gibi

 
Şu an ateşten titriyorum. Allahtan şu akıllı telefonlar var. Yemekte yapabilseler ben bu haldeyken çok makbule geçecek 🙂 
Solumda Asya ve Annem, sağımda Eşim Göktuğ yatıyor, ailecek hastayız yani. İlk annem hastaydı, dün de Asya kaptı virüsü. Ben işten izin alıp onlara bakmaya geldim ve akşam üzeri nasıl olduğunu anlayamadan bende hastalandım. İşe gitmek için ben gece 4’te evden çıkıyorum. Bu gece de çıktım ama nefes alamıyordum. İşte de kafamı hiç tutamadım. Hep bir halsizlik, titreme, uyku hali ve inanılmaz şekilde bütün vücudum ağrıdı. Eşim aradı sabah 9 gibi bende hastayım gidemedim dedi. Yani evde şu an sağlam kimse kalmadı. Bende eve geldim ve hastaneye gittik. İlacı yok bu virüsün diyor doktorlar. Dinlenilecek başka çaresi yok. Zaten antibiyotikte fayda etmiyor. Boğazda bir dolgunluk ve öksürük var ama sebebi enfeksiyon değil. Öksürük şurubu ve hafifletici soğuk algınlığı ilacı veriyorlar. Ateş çıkarsa sıkıntılıymış çünkü ya orta kulak iltihabına ya da zatürreye çeviriyormuş. Bende yavaş yavaş ateş çıkmaya başladı ama 38’i görmeden düştü Allah’tan. Zaman zaman titreme krizi geliyor bakıyorum yükselmiş sonrasında düşüyor hızla. Göktuğ’da bağırsak enfeksiyonu gibi seyrediyor. Yani ev revir gibi. 
Ocakta bitki çayı sürekli kaynıyor ve gerçekten iyi geldi hepimize. Asya pek hoşlanmasa da zorla içiriyoruz ona da. Evi sürekli havalandırıyoruz. Bu hastalık şaka gibi. Neye uğradığımızı şaşırdık. Çok grip, nezle oldu ama böylesini görmedim. Süründürüyor resmen.

Hakkında bahareli

Kontrol Et

Kirpi Piki'nin En Güzel Günü - Ren Çocuk

Kirpi Piki’nin En Güzel Günü (Kitap İncelemesi)

Akşam aldım elime yine çocuk kitabı okudum. “Kirpi Piki’nin En Güzel Günü”nü bugün Tuna’ya sunacağım zevkle. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Watch Dragon ball super