Ana Sayfa / Kitap / Tom Gates’in Harika Dünyası (Kitap Önerisi)

Tom Gates’in Harika Dünyası (Kitap Önerisi)

Tom Gates'in Harika Dünyası - Liz Pichon

Kitap boşuna En Komik Kitap ödülünü almamış… Ben de Asya’nın kıkırdayarak okuduğu bu kitabı burada da paylaşmak istedim.

Evde olduğumuz pandemi sürecinde ona motivasyon sağlayan ve okurken en eğlendiği kitaplardan olmuştu…

Önce benim okumadığım nadir kitaplardandır. Okumadım çünkü konuda hassas bir kurum tarafından hediye olarak verildi. O sebeple kişisel deneyimimi katmıyorum yazıma ama tanıtım bülteni bile oldukça iyi.

Neyse, uzun lafın kısası, okullar iki koca hafta boyunca tatil! Bu büyük harflerle süslü mesajımız bazı gizli şifreler içerir, uyarmadı demeyin: Delia’yı sınırsız bir şekilde sinir etmek, Düzinelerce karamelli gofret yemek, Muhteşem resimler yaparak kendinden geçmek, Olağanüstü müzik grubu Zombi Köpekler konseri için prova yapmak serbest!

Ama… bir dakika! Tom’un hayatında her şey bu kadar tıkır tıkır işleyemez ki… Eyvah! Unutulan bir ev ödevi mi vardı acaba? Sorun yok, iş inceleme ödevi yapmaksa Tom, bir ağaç profesörü kesilip bu işten sıyrılabilir… mi gerçekten? Göreceğiz…

Bu arada, Zombi Köpekler’e baterist aranıyor, bilginiz olsun. Ne de olsa ilk konser kapıda. Ama kapıda bekleyen yüksek enerjili bir sürprizimiz daha var ki kendisi tam bir fenomen: Norman Kıpırdak gümbür gümbür geliyor, hazır olun!

Tamam, bu kadar ipucu yeter. İyisi mi siz bir an önce kitabı okumaya başlayın.

Tom Gates'in Harika Dünyası - Liz Pichon

Tom Gates’in Harika Dünyası Lis Pichon tarafından kaleme alınmış, keyifle geçen 248 sayfadan oluşuyor ve Tudem Yayınları aracılığı ile bize ulaşıyor.

Keyifli okumalar.

Hakkında bahareli

Kontrol Et

“ŞARLATAN” – Aytuğ Tunç

“Kendi yarattığı yüzle mutlu olamayanlara…” diyerek başlıyor “ŞARLATAN” ‘Tanrı insana bir yüz verir, insan ise …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Watch Dragon ball super